Сім рівнян приєдналися до Небесного Леґіону

На Рівненщині попрощалися з сімома захисниками: Олегом Трофімчуком з Головинської громади, Олександром Годуном з Деражненської ТГ, Владиславом Захарчуком з Березнівщини, Іваном Бережним з Сарненської громади, Миколою Дорощуком з Острожецької ТГ, Олегом Міщуком з Смизької громади, Романом Воронком з Радивилівської ТГ.
🕯 Олег Трофімчук народився 29 жовтня 1977 року у селі Злазне. Навчався у місцевій школі, пройшов строкову військову службу. До лав Збройних сил України вступив 9 лютого 2023 року. Служив на посаді стрільця, мав звання головний сержант. Загинув військовий 20 серпня 2024 року під час виконання військового завдання на Донеччині. Поховали захисника у селі Злазне.
🕯 Олександр Годун народився 26 лютого 1972 року, мешкав у селі Постійне. На військову службу був призваний 9 лютого 2023 року. У Збройних силах України служив на посаді старшого стрільця-оператора стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти, мав звання старший солдат. Загинув воїн 20 серпня 2024 року на Донецькому напрямку. Поховали загиблого у селі Постійне.
🕯 Владислав Захарчук народився у 2002 році, проживав у селі Зірне. Життєвий шлях молодого військового трагічно обірвався 20 серпня 2024 року на Дніпропетровщині. Поховали військовослужбовця у селі Зірне.
🕯 Іван Бережний мешкав у селі Корост Сарненської громади. До лав Збройних сил України був мобілізований у червні 2024 року. Служив у 82-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. Загинув 17 серпня 2024 року. Івану назавжди 37 років… У військового залишилися мама, тітка та сестра.
🕯 Микола Дорощук народився у 1972 році, мешкав в Острожецькій громаді. На військову службу був призваний у грудні 2022 року. Молодший сержант Збройних сил України, виконував обовʼязки старшого кухаря господарчого відділення взводу матеріального забезпечення. Захисник помер 19 серпня 2024 року. Поховали військового на кладовищі села Залав’я.
🕯 Олег Міщук народився 30 травня 1987 року. Був жителем села Берег Смизької громади. До лав Збройних сил України призваний у червні 2024 року. Службу проходив в 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді на посаді гранатометника аеромобільного відділення. Загинув військовослужбовець 20 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Локня (Курська область, рф). Олегу назавжди 37…
🕯 Роман Воронко народився 7 березня 2001 року, мешкав у селі Підзамче Радивилівської громади. До війська був призваний у червні 2022 року. На службі виконував обовʼязки інструктора групи інструкторів військової частини, мав звання молодший сержант. Життя захисника передчасно обірвалось внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Дніпропетровщині 20 серпня 2024 року. Поховали військового на кладовищі в рідному селі. Захиснику назавжди 23…

Вічна слава воїнам! Співчуття рідним та близьким! 🇺🇦

Рівненська обласна державна адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа