Шустера йдуть геть з Першого Національного

Генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) прокоментував інформацію стосовно непродовження дії контракту із ТОВ “Савік Шустер студія”.

Згідно з документом кінцевий термін дії договору – 31 грудня 2014 року. І, зважаючи на суттєві зміни у сітці мовлення НТКУ, телекомпанія не пролонгує договір.

“Прийшла черга цього шоу піти з телеканалу. Ми будуємо на базі НТКУ Суспільний мовник, а ця програма не відповідає його стандартам і цінностям. Подібного, я сподіваюсь, не буде ніколи. Ми більше не рівнятимемося виключно на комерційний рейтинг, – зазначив Зураб Аласанія. – Становлення суспільного мовлення – тривалий процес. Ми це робимо вже півроку. На телеканалах компанії, зокрема і на Першому Національному, вже є програми, створені за стандартами Суспільного мовника. Тому плани у нас серйозні, ми налаштовані працювати по повній програмі”.

Натомість очільник НТКУ прогнозує появу в телеефірі програми нового формату: “Швидше за все, це буде у лютому або на початку березня. Але програма буде з прицілом “на завтра”. Обдумана. Спрямована на реформи, на нове, на нових. На пошук того, що нас об’єднує, а не роз’єднує

Прес-служба Національної телекомпанії України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа