Штаб Національного спротиву перевіряє інформацію про прибуття російського спецназу в Україну

Із низки джерел надходять повідомлення про можливість прибуття в Україну групи російських спецназівців (приблизно 1000 чоловік), замаскованих цивільним одягом.

Штаб національного спротиву наразі перевіряє цю інформацію по своїх каналах і звертається до ЗМІ з проханням взяти під «особливий контроль» аеропорти «Жуляни» та «Гостомель» і так само перевірити повідомлення, виходячи з власних журналістських стандартів.

From: [email protected] Date: Sun, 26 Jan 2014 13:11:09 +0200

Крім опозиції про прибуття російських фахівців повідомляють інші сайти, зокрема www.kavkaz.org (далі – переклад українською)

Стали відомі імена членів російських ескадронів смерті ФСБ , що діють в Україні


Час публікації: 25 cічня 2014 р., 22:24

Українські журналісти отримали інформацію , що серед бійців «Беркута» діють громадяни Росії.

Дана інформація перевірена і повністю підтвердилася. Ми направляємо її в ЗМІ і урядам ЄС і США , пише джерело .
Джерела виклали фотографії російських найманців. Це співробітники російських силових структур , що базуються в Петербурзі.
Вдивіться уважно в ці обличчя . Це ті , хто абсолютно спокійно обіцяє вас убити , а тих , хто залишиться в живих відправити до концтаборів , пишуть автори повідомлення , і попереджають :
Якщо ви десь зустрінете цих людей, негайно повідомте про це в Штаб Опору. Будьте уважні , російські професійні вбивці з країни дегенератів і негідників вже на землі України !
Говоріть з «Беркутом» тільки на українській мові! Це відразу видає російську звірину. Ось імена та фото деяких членів російських ескадронів смерті ФСБ :

Вадим Посохов

 

Алексей Головкин

 

Дмитрий Григорьев

 

Дмитрий Нардов

 

Марк Гиевский

 

Відділ мониторингу

Кавказ-Центр

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа