«Шлях Перемоги»: новий формат, новий дизайн, нові ідеї

Шлях_перемоги

Від цього тижня наше видання виходить в оновленому форматі, з новим дизайном, і, сподіваємось, з новим наповненням, яке, сподіваємося, буде Вам більш цікавим, легким для засвоєння, більш інформативним та більш актуальним.

Ми і надалі будемо друкувати матеріали з маловідомих сторінок історії України, українського визвольного руху, будемо інформувати про поточне становище Організації Українських Націоналістів (бандерівців), про життя та діяльність українських громад в світі. Та разом із тим буде більше новин з політичного життя країни, цікава та змістовна аналітика, повідомлення про боротьбу українських воїнів з російським агресором, про їх перемоги, про допомогу воякам з боку волонтерів, про акції прямої дії з боку патріотичної громади країни проти корупції, економічної та інформаційної окупації тощо.

Для того, щоб оновлений «Шлях Перемоги» був більш змістовним і цікавим, ми закликаємо Вас, шановні читачі, писати до нас в редакцію свої відгуки, побажання, листи, пропозиції, а також надсилати нам свої матеріали, якщо вони, на Вашу думку, є такими, що їх варто опублікувати у виданні ОУН.

Просимо також підтримати наше видання своїми передплатами та щедрими пожертвами.

З повагою, редакційний колектив

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа