«ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ» – на фронтах інформаційної війни

shlakh

Триває передплата на офіційне інформаційне видання Організації Українських Націоналістів (бандерівців) «ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ». Це видання – найстаріше державницьке з усіх, які зараз друком виходять в Україні.

Газета на своїх шпальтах висвітлює найрізноманітнішу тематику: політика, міжнародні відносини, економіка, націоналістичний рух, волонтерство, події на фронті, історія, культура, спорт. Вона має гарні відгуки в українському середовищі, зокрема – серед вояків АТО, волонтерів, а в країні-агресорі «ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ» прирівнюється до екстремістських видань, що несуть загрозу політиці путінського режиму…

«ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ» – патріотичне видання, яке не залежить від політиків та олігархів й яке видається вже майже 70 років саме завдяки коштам небайдужих українців, що передплачують та підтримують його.

Якщо Ви – патріот і всім серцем переймаєтеся долею України, якщо хочете зробити свій внесок в українську справу – передплатіть видання «ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ» на 2017 рік собі, своїм близьким, бібліотекам, ветеранам визвольних змагань. Складайте пожертви на пресовий фонд патріотичного тижневика.

Наш передплатний індекс 30504

«ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ» – надійний дороговказ!

«ШЛЯХ ПЕРЕМОГИ – в кожну українську хату!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа