Школи Київщини прийняли 6 дітей зі Слов’янська

Київська область продовжує приймати дітей зі східної України, які у зв’язку з нестабільною ситуацією в регіоні були змушені покинути місця постійного проживання. Про це йдеться на офіційній сторінці голови Київської обласної державної адміністрації Володимира Шандри в мережі Facebook.

Зокрема, мова йде про 6 учнів з міста Слов’янськ Донецької області. Четверо з них вже навчаються у Щасливському навчально-виховному комплексі Бориспільського району, один учень – у загальноосвітній школі №5 міста Фастова та ще один – у Боярській спеціальній школі.

 «Близько місяця тому ми почали приймати сім’ї з окупованого російськими військами Криму. На жаль, сьогодні до нас почали прибувати батьки і діти з Донецької та Луганської областей. Київщина й надалі готова надавати прихисток таким сім’ям та опікуватися ними», – підкреслив голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра.

За даними Київської ОДА, станом на 12 травня цього року до дошкільних навчальних закладів Київщини зараховано 28 дітей, а до загальноосвітніх навчальних закладів області прибуло на навчання 144 учні, які навчалися у загальноосвітніх навчальних закладах Криму та Севастополя.

Джерело: https://www.facebook.com/Volodymyr.Shandra

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа