Щодо висадки російських диверсійних груп – стримайтеся від поширення паніки

Величезний резонанс викликало сьогодні повідомлення про те, що в Херсонській та Одеській областях нібито висаджуються російські диверсійні групи, мета яких — проводити диверсії в «тилу супротивника», тобто на території областей материкової України. Дану інформацію почали поширювати деякі депутати Одеської облради. Їх підхопили блогери та ЗМІ.

Ми, група «Інформаційний Опір», сьогодні доклали значних зусиль для перевірки цієї інформації, враховуючи її резонансність. Ніяких підтверджень достовірності цієї інформації ми не виявили.

Зате ми отримали дані, що нинішня передислокація до материкової частини України флагмана ЧФ РФ ракетного крейсера «Москва» покликана посилити паніку серед населення, викликану подібними чутками (друге завдання — продемонструвати російську військова присутність поблизу району навчань ВМС США, Румунії та Болгарії, які починаються завтра).

Переконливо просимо всіх припинити поширення панічних чуток, що грають на руку ворогам. Об’єктивну офіційну інформацію, що стосується дій окупантів, надають прес -служби українських силових відомств. Також таку інформацію надає наша група «ІО».

«Інформаційний Опір»

український переклад — УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа