Щодо провокації в пасхальну ніч біля Слов’янська

За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», провокації в Слов’янську, що закінчилися загибеллю людей, були здійснені представниками так званої «Армії Донецької незалежної республіки».
Для організації цих диверсій напередодні в прилеглих населених пунктах було організовано викрадення 4 автомобилів. Організував викрадення гр -н П., кличка «Душман», уродженець Костянтинівки, протягом останньго часу мешкав у Дружківці, 1963 р.н., Зараз – командир 3-го взводу батальйону т.зв. «Армії Донецької незалежної республіки».
За інформацією групи «ІС», цей громадянин нещодавно організував вивезення доньки на теріторію Росії, зараз готується до виїзду в Москву його дружина.
У автомобілі, залишеному на місці диверсії, проросійськими екстремістами була підкинута символіка «Правого сектора».
За нашими даними, ці диверсії були здійснені в рамках загального плану військово-політичного керівництва Росії щодо створення умов для військового вторгнення в три області України. Ця диверсія дала можливість самопроголошеному меру Слов’янська вимагати введення російських військ на територію Донецької області.

Roman Burko

Стала відома особа убитого сьогодні вночі на блок- пості в Слов’янську.
Убитий – Повелко Павло. Місцевий житель з с. Олександрівка Слов’янського району. Сьогодні вдень його родичі ходили по селу, збирали гроші на похорон. У нього залишилася дружина з двома маленькими дітьми. Вночі він їхав на автомобілі. Його зупинили на блокпосту і розстріляли. Машину спалили. Всі односельці, з ким спілкувалося наше джерело, кажуть що Павла підставили і вбили заради інсценування нападу “Правого сектора” і сюжету для новин на російських каналах. Ось які криваві новини створюються для російського ТБ…

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа