Щодо Коцаби: хто хотів військового стану, мав би розуміти, що на журналіста війна накладає обов’язки

По Коцабі.
1. Видаліться в мене з френдів самі, будь-ласка, ті, хто вважає що ця наволоч не заслуговує на те, що з ним сталося.
2. Враховуючи суспільний розголос і рішення суду про 60 діб тримання під вартою, впевнений, що підчас обшуку в персонажа знайшли щось цікаве. Думаю, що це, скоріш за все, пов’язане з бабосом, який цей тіпок отримував самі розумієте звідки. Бо просто так в такій накрученій атмосфері як зараз СБУ нарвяд чи пішло б на такий крок, не маючи достатніх аргументів.
3. Абсолютно пох, що він журналіст. Ви ж тут всі військовий стан хотіли? Так коли йде війна, журналіст має обрати, на чиєму він боці. Навіть коли воєнкори приїздять на чужі для них конфлікти, вони підспудно обирають ту сторону конфлікту, найчастіше, до якої вони фізично потрапили або просто симпатизують. Коцаба свій бік обрав. Публічно. Якщо він був проти, але не хотів шкодити своїй країні, можна було, наприклад, самому ховатись від повістки – тобто, особисто протестувати проти чогось, що йде в розріз з твоїми поглядами. Але ця людина закликала до дій інших, які є прямою зрадою підчас війни. Це як з наркотиками. Одна справа – вживати самому, й зовсім інша – продавати іншим. Ця людина була ментальним баригою, тож. отримала рівно те, на що заслуговує.
4. Як мнее дратує, коли купа вилупків постійно намагається прикриватися журналістським посвідченням. Бля, це посвідчення накладає набагато більше обов’язків, ніж надає прав. Час це всім затямити нарешті.
АПД: Шановна Maryna Vorotyntseva трошки додала інформації, яка багато що пояснює в цьому арешті й підтверджує мою версіюю: “В решении суда написано, что он возил съемочные группы (возможно, РФ) для съемок акций протеста против и предлагал местным за деньги давать комменты российским сми”.

Bogdan Butkevych

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа