Що запам’яталось Правому сектору на зустрічі з Порошенком

Borislav Bereza

Що запам’яталося на зустрічі з Президентом.
1 Його рішення про те, що всі, хто перебувають в зоні АТО та їх сім’ї будуть звільнені від сплати квартплати. А так же, що їм усім збережуть оплату на місцях не дивлячись на те, що вони зараз не працюють, а беруть участь у військових діях.
2 Тепер усім ставитимуть відмітку про участь в АТО не в військкоматі після повернення, а відразу після появи в зоні АТО. Це допоможе зі статусом всім учасникам бойових дій.
3 Президент дав вказівку міністру охорони здоров’я скасувати всю сертифікацію і ліцензування медпрепаратів, використання яких необхідно в зоні АТО і які вже пройшли сертифікацію в Європі. Радості від цієї новини на обличчі міністра не спостерігалося.
4 З’ясувалося, що Порошенко не просто в курсі де і що відбувається, але занурившись у вирішення проблем, досить добре розбирається, як в дрібницях, так і в ситуації в цілому. Це приємно здивувало.
5 Обіцянка швидко налагодити виробництво вітчизняних коліматорів, які будуть за якістю рівні імпортним аналогам, а за ціною коштувати не 300 $, а 500 гривень викликає у мене недовіру. Попахує шапкозакиданням. Хороша оптика коштує недешево.

А в усьому іншому зустріч порадувала конструктивом і відсутністю пафосу. Сподіваюся, що все обіцяне нам буде виконуватися, а наші претензії будуть враховані.
Тоді переможемо!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа