Що модно у 2021 році

Оновіть свій гардероб з Mango

Якщо ви хочете лише оновити повсякденний гардероб, щоб він виручав вас в таких особливих випадках, як святкова вечеря або домашня вечірка, найкращим рішенням стане покупка речей базового кольору з паєтками. Сукня вище коліна і топи стануть справжнім порятунком, коли потрібно зібратися лише за пару хвилин. Чорний топ без рукавів або відкритий червоний одягніть з улюбленими джинсами, повсякденним жакетом, високими черевиками на шнурівці, козаками або човниками — наряд готовий! На веб-сайті ARGO можна вибрати одяг з каталогів Mango та замовити з доставкою по Україні.

Сукня-талісман

До речі, 2021-й — рік Білого Металевого Бика, а це значить, що срібна мерехтлива сукня або топ може стати для вас надійним талісманом — такі моделі як раз увійшли до нової святкової колекції Mango. Топ надіньте з блакитними джинсами або білим брючним костюмом з жакетом вільного крою, а сукню — з витонченими сріблястими босоніжками або білими чобітьми на низьких підборах.

Топ з перлин

Однією з найкрасивіших речей колекції став ніжний топ з перлин, який можна одягти:

  • на голе тіло під піджак;
  • на водолазку;
  • на сорочку.

Такий предмет гардероба не вимагає ніяких додаткових деталей. Головне тут — пам’ятати про почуття міри: якщо ви зважитеся на перший, більш відвертий варіант, то наддавайте перевагу:

  • спідницям максі;
  • штанам з високою посадкою прямого крою;
  • штанам-кльош для дотримання пропорцій.

Шкіряний одяг

Речі зі шкіри — об’єкт бажання номер один в цьому сезоні, а піднятися на модну вершину їм допомогли світові подіуми. Шкіряні штани з високою посадкою прямого крою виручать вас в будь-якій ситуації, підлаштовуючись під випадок і ваш настрій. Носіть їх з улюбленим пухнастим светром, кроп-топом, шкіряним жакетом або ж зі шкіряною сорочкою чи атласною блузкою. Додайте довгі сережки з мерехтливими каменями, і ви можете брати участь в урочистих подіях! Любителькам міні варто звернути увагу на короткі шорти з колекції Mango, які відмінно виглядають в поєднанні зі щільними колготками. Топ в даному випадку краще заправляти всередину, щоб підкреслити талію й візуально витягнути силует.

Оксамит

Оксамит — найбільш ошатна тканина, яка виручить вас у будь-який відповідальний момент. Вона не мнеться й ідеально облягає фігуру, а сукня з оксамиту правильного крою здатна зробити з вас королеву вечірки. У колекції Mango Join the Party ви знайдете облягаючі короткі сукні різних фасонів, в яких відчуватимете себе комфортно та впевнено. Зіграйте на контрасті, вибравши до таких моделей козаки або вузькі черевики з гладкої шкіри на невеликому каблуці, в яких ноги виглядатимуть візуально довше.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа