Ще в одному з районів Луганщини відновлено українські телетрансляції

29 жовтня, на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України, телеканал «ІРТА» відновив мовлення у м.Зоринівка Луганської області.

«МІП України продовжує співпрацювати як з державними, так і приватними каналами з метою відновлення мовлення українських каналів на Сході України. Найближчим часом плануємо покрити мовленням інші прилеглі райони Луганщини», – зазначила заступник Міністра Тетяна Попова.

Зазначимо, що в МІП щотижнево відбуваються засідання Комісії з питань відновлення телерадіомовлення, під головуванням заступника Міністра інформаційної політики України Тетяни Попової, за участі представників: Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, Українського центру радіочастот, СБУ та радників МІП, під час яких приймаються рішення щодо відновлення українського мовлення на Сході України, дотичних областях та АР Крим.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа