Ще раз про ОБСЄ, як російських шпигунів

Сьогодні мені подзвонив черговий представник ОБСЄ, прізвища не запам’ятав, він просив дати контакти батьків дівчаток, які перебували в сексуальному рабстві у ополченців, в будівлі луганського СБУ (у мене в хроніці є пост по цій темі). Я сказав йому – добре, дам. Потім подумав і уточнив, а що зміниться для батьків і згвалтованих дівчаток, після того як вони поспілкуються з вами?
“Ну ми зафіксуємо все і передамо звіт на центральний офіс організації” – відповів представник ОБСЄ.

Я: – “А якщо я вам дам контакти постраждалих громадян, які і зараз проживають на окупованій території, а потім, до цих людей прийдуть бойовики і вб’ють їх, в цілях зачистки зайвих свідків Тоді що.?
Ви можете гарантувати цим людям якусь безпеку, вивезти їх з Луганська, забезпечити житлом, фінансами, хоч на якийсь час? ”

ОБСЄ: -. “Ну ми можемо передати звіт і звернутися до якої небудь організації, яка займається проблемами біженців, що б ті розглянули і можливо вдасться домовитися про які небудь путівки в польський оздоровчий санаторій Але ми цим не займаємося на пряму, ми ж тільки фіксуємо ”

Я: – “Тоді, як тільки придумаєте, що ви можете, крім того, що відправляти звіти, обов’язково передзвоніть.

На цьому наша розмова завершилася, я поклав трубку і зробив висновок, що функція ОБСЄ – просто шпигувати і все.Но даний момент, я особисто не бачу від цієї організації ніякої користі для українців, крім шкоди.

Виходить, хто завгодно, під виглядом спостерігачів авторитетної міжнародної організації, пробираються скрізь де заманеться, збирають дані про місця проживання цивільних осіб, кількості техніки, місця дислокації військових та інше … а потім, передають звіти в незрозуміло який офіс, де дані систематизують і перенаправляють куди їм заманеться, хоч в Москву … А нам що з того?

Vsevolod Filimonenko
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа