Ще один боєць уникнув ампутації

Військовий 93-ої бригади Олександр готується до виписки після операції. Минулого тиждня лікарі виконали підготовку реципієнтного ложе – місця травми куди буде введенно кістковий імплантат. Наступний крок – застосування біотехнологій для відновлення правої великогомілкової кістки Олександра. Всі витрати на лікування бійця оплатили волонтери People’s Project завдяки народним внескам в рамках проекту «Біотех-реабілітація поранених».

Oleksandr-rest

Шлях Олександра до одужання нелегкий. Лікування розпочалося ще рік тому, та через рубцеві дефекти зайняло досить багато часу, адже дефект великогомілкової кістки складає цілих 12 см по довжині. Та, враховуючи, що результатом лікування стане повернення функцій правої ноги, очікування того варте.

Oleksandr-leg

Нещодавно ми публікували звіт про лікування Олександра в якому він розповідав про своє поранення та про те, які перспективи очікували на нього якби залишився в державних медичних. закладах. Боєць був приречений на ампутацію та, нащастя, потрапив на проект “Біотех-реабілітація поранених”, в рамках якого лікарі медичного центра ilaya рятують військових від ампутацій.

Surgery-Oleksandr-budget

Всю суму грошей для лікування бійця вдалося зібрати лише завдяки підтримці людей. Та до проекту долучаються все нові і нові поранені, для них клітинні технології, як і для Олександра – єдиний шанс на одужання. Переважна більшість з бійців потрапила до нас після тривалого та виснажливого лікування у державних клініках традиційними методами, що не дало результатів. Зараз поранені захисники можуть сподіватися лише на підтримку Народу та вміння лікарів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа