Ще одна українська ІТ-технологія завойовує користувача

1

Українська ІТ-компанія [bvblogic] – розробник унікального сервісу Navizor.com – сайту для збору актуальної інформації про якість доріг в Україні, анонсувала випуск мобільного навігатора для платформи iOS.

Нагадаємо, що раніше була випущена версія навігатора Navizor для Android, яка зібрала тисячі позитивних відгуків від автомобілістів усієї України.

2

Навігатор Navizor – це перший у світі мобільний навігатор, який вміє прокладати безпечні автомобільні маршрут з врахуванням якості дорожнього покриття та попереджає водіїв про наближення до ділянок доріг з критичною якістю.

Відтепер водії, які користуються сматфонами iPhone, також зможуть планувати маршрути кращими дорогами України та уникати небезпек, яких і так вистачає на українських дорогах.

3

Як зазначають розробники, Navizor допоможе водіям зекономити витрати на ремонт ходової автомобіля, витрачати менше пального, подорожувати більш комфортно, а головне це безпека водія та пасажирів під час руху автомобільними дорогами.

Тож, якщо ви хочете вберегти ваше авто від пошкоджень та подорожувати безпечно, встановлюйте додаток Navizor на ваш смартфон прямо зараз:

Завантажити навігатор для iOS: https://goo.gl/KZNKiW

Завантажити навігатор для Android: https://goo.gl/FuUZEr

А ваш навігатор знає, де якісні дороги?

#технології

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа