Ще два чеченських батальйони окупанти перекидають на донецький аеропорт.

Доля чеченських найманців, які загинули під час штурму Донецького аеропорта, нікого і нічого не навчила. На підході – нові найманці Кадирова.

Державна прикордонна служба повідомляє, що спостерігається продовження нарощування  військової техніки та підрозділів ЗС РФ поблизу кордону.  Зокрема 2 колони автомобільної техніки (з інтервалом 50 км) рухалися з м. Ростов-на-Дону в напрямку м. Гуково (або м. Донецьк). У першій колоні – 10 автомобілів, 6 гармат, 2 гаубиці, 1 ЗУ 22 та близько 100 чоловік. У другій колоні – 18 автомобілів «Урал», які транспортують 8 танків та 10 БМП. Крім того було помічено 3 поліцейських «КамАЗи» (без номерних знаків), які рухалися в тому ж напрямку.

На напрямку «Велика Писарівка» Сумського загону спостерігається рух військової техніки ЗС РФ з озброєними військовослужбовцями на напрямку н.п. Грайворон (РФ) – н.п. Писарівка (Укр).

У Ростові у місто прибули два батальйони «Восток» (Чечня) для переправлення в Україну. Імовірно, для виконання того завдання, яке не зміг виконати перший батальйон в Донецькому аеропорту

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа