СФУЖО долучається до світової акції на підтримку надання Україні статусу ПДЧ в НАТО

sfuzho-header

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) долучається до світової акції на підтримку надання Україні статусу ПДЧ в НАТО та приєднується до заклику СКУ прискорити роботу з надання Плану дій щодо членства (ПДЧ) для України.
СФУЖО підтримує звернення Світового Конґресу Українців до Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга напередодні саміту лідерів країн-членів Альянсу, що відбудеться 14 червня у штаб-квартирі організації у Брюсселі (Бельгія).
СФУЖО щиро вдячна НАТО та всім країнам альянсу, які підтримують Україну в захисті її суверенітету і територіальної цілісності та стоять на позиції, що російська агресія є загрозою як для України, так і для миру та безпеки в усьому світі.
СФУЖО поділяє прагнення України стати членом Організації Північноатлантичного договору (НАТО) та переконана, що надання Україні ПДЧ у НАТО допоможе стримати подальшу ескалацію російської агресії та ще більше засвідчить прихильність НАТО до України, її суверенітету, територіальної цілісності та євроатлантичного вибору українського народу.
СФУЖО закликає мережу своїх організацій з країн-членів НАТО скерувати листи до своїх урядів напередодні саміту в Брюсселі із закликом до їхньої безумовної підтримки прагнення України стати членом Організації Північноатлантичного договору.

Пресслужба СФУЖО

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа