Секрети гарного волосся

Кожна жінка мріє мати гарне та доглянуте волосся. Але не завжди вдається зберегти його таким надовго. Погана екологія, неправильне харчування, часті фарбування – усе це негативно впливає на стан нашого волосся. Якою б розкішною не була шевелюра, якщо за нею неправильно доглядати, то вистачить цієї краси зовсім ненадовго. Окрім регулярного очищення від бруду та пилу волосся потребує якісного додаткового живлення. Для щоденного використання підійдуть спеціальні бальзами та спреї. А от більш інтенсивну відновлювальну дію зможуть забезпечити лише хороші маски для волосся. Підбирати такі засоби потрібно відповідно до типу волосся, адже правильне застосування маски принесе найбільш ефективний результат.

Як правильно користуватися маскою для волосся?

Для того щоб побачити ефект від використання маски дуже важливо навчитись її правильно застосовувати. Перед застосуванням ознайомтесь з інструкцією по застосуванню. Переважно всі маски наносять на попередньо вимите вологе волосся, рівномірно розприділяючи її від середини пасма і до кінчиків. Витримуйте маску на волоссі до 15 хвилин, а потім ретельно змийте теплою водою. Повторювати таку процедуру варто не частіше ніж один раз на тиждень. Якщо робити маску частіше, то можна просто обтяжити волосся. Для того щоб полегшити розчісування, нанесіть на кінчики зволожувальну олійку.

Якою повинна бути якісна маска для волосся?

Сьогодні на ринку представлено безліч засобів по догляду за волоссям. На полицях косметичних магазинів можна знайти багато привабливих яскравих баночок з різним вмістом. І дуже часто жінки вибирають подібні продукти керуючись порадами знайомих. Але те що ідеально підходить вашій подрузі може не абсолютно не підійти вам. Розрекламовані маски відомих брендів далеко не завжди дають позитивний результат. Тому, щоб не купити кота в мішку, при виборі маски уважно придивіться до її складу. Якісна маска для волосся у своєму складі повинна містити натуральні складники, та не мати силіконів, які при накопичуванні спричиняють обламування кінчиків.

Купити дієві маски, які не містять парабенів, силіконів, сульфатів та інших шкідливих складників можна на сайті www.yves-rocher.ua. Тут ви знайдете великий асортимент засобів для волосся рослинного походження, які подарують йому красу та блиск без зайвого обтяження та шкоди.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа