СБУ розслідує підкидання Артеменком свого “плану” Трампу по факту державної зради

Народний депутат України, Голова підкомітету безпеки державних інформаційних систем Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз отримала відповідь на своє депутатське звернення від СБУ щодо надання правової оцінки та порушення кримінальної справи по факту так званого «плану Артеменко». Відповідний документ депутат опублікувала в себе на сторінці в Facebook.

«Сьогодні отримала відповідь на депутатське звернення щодо правової оцінки та порушення кримінальної справи по факту так званого «плану Артеменко». Чекаємо на передачу справи на розгляд суду», – розповіла Фріз.

У відповіді СБУ йде мова про те, що викладені у депутатському зверненні обставини…розслідуються ….у кримінальному проваджені …за фактом вчинення народним депутатом України Артеменком А.В. державної зради, тобто злочину передбаченого ч.1 ст.111 ККУ.

«Службою безпеки України відповідно до вимог чинного законодавства здійснюється сприяння органам прокуратури у розслідуванні вищезгаданого злочину», – повідомляється в листі.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Fri, 10 Mar 2017 12:35:08 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа