САП запускає хештег #ЧиБудеСуд

SAPСпеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) буде публікувати матеріали про “буксування” судової системи по резонансних справах під хештегом #ЧиБудеСуд на сторінці САП у Фейсбуку. Про це заявив Назар Холодницький, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в колонці для видання “Українська правда”. 
Він зазначив, що мірилом успіху САП є судові вироки корупціонерам, але на теперішній момент судова система не дає навіть можливості вступити у відкритий судовий бій з обвинуваченими та відшкодувати збитки від корупційних злочинів державі.
Керівник САП ще раз висловив підтримку створення антикорупційного суду на цьому етапі в Україні для завершення побудови логічної вертикалі антикорупційних органів.
Також, за словами Назара Холодницького, за ініціативою САП на початку березня будуть представлені онлайн дані всіх судових проваджень САП з акцентом на стадіях судового розгляду та таймлайном всіх судових засідань щодо найбільш резонансних справ для більшої прозорості судових засідань по антикорупційних справах.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа