“Самооборона Майдану” заблокувала контрабанду пального в портах Миколаївської та Одеської областей

“Самооборона Майдану” Одещини встановила блок-пост на виїзді з Очакова. Я вже говорив, що через порт Очакова проходить контрабандний нафтопродукт і через трасу Очаків-Миколаїв в автоцистернах вже роз’їжджається територією України. Ми розпачали реальну війну проти контрабанди. Завдяки рішучим діям самооборонівців до акції долучилась міліцяї та прикордонниками. Активісти спільно з правоохоронними органами будуть оглядати підозрілі автоцистерни і протидіяти злочинному трафіку нафтопродукту.

Самооборонівці протягом тижня моніторили ситуацію, що склалася. Є інформація, що декілька автоцистерн звідси виїхали в зону АТО, і в Донецьк, зокрема, тобто сепаратистам в руки. За контрабандними схемами стоять Новінський та Курченко.

Після оприлюднення мною схем, які діють на Одещині, в Очакові, а також активних дій Самооборони уже припинили вивантаження суден «Джанкой» та «Джеррі». “Самооборона Майдану” уже викрила всю схему покривання контрабандного трафіку на низах и цей ланцюжок тягнеться до самого верху… Сепаратистський бізнес буде зруйновано, а винні сядуть у тюрму.

P.S. Зараз навколо самооборонівців кружляюють урки і обіцяють закатати в асфальт – прохання поширити текст по ЗМІ та соцмережах – це також запорука безпеки хлопців.

Андрій Левус
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа