Самооборона Майдану заблокувала колону <<карусельщиків>> у 132 окрузі

14 та 15 сотня Самооборони Майдану забезпечувала проведення чесних виборів у 132 окрузі на Миколаївщині. Про це повідомив керівник об’єднаних сотень, один із ініціаторів кампанії «Євронаступ» Андрій Левус.

За його словами, мобільні групи сотень займалися охороною Первомайського Євромайдану, штабу опозиціонера Аркадія Корнацького та забезпечували додаткову безпеку під час перевезення бюлетенів від ДВК до ОВК.

Окрім організації охорони «самооборонцям», разом із опозиційними депутатами, зокрема, Андрієм Парубієм, вдалося заблокувати рух колони з «карусельщиками», що намагалися дістатися до виборчих комісій.

«За даними попереднього підрахунку голосів перемогу здобуває кандидат від опозиції. Люди зробили свій вибір, тепер залишається його відстояти та не допустити фальсифікацій як це було на виборах у 2012 році», – розповідає Левус.

Нагадаємо, що у  виборах до Верховної ради, які були проведені у 2012 році, на 132 окрузі лідирував опозиційний кандидат Корнацький з перевагою у 4 тис. голосів. Згодом з’явилася інформація про неточність даних ЦВК, після чого було оголошено про перемогу представника від влади. З цим рішенням абсолютно не погодились місцеві мешканці, які вийшли на захист власного вибору. Пізніше рішенням ЦВК результати виборів по округу № 132 не були визнані та оголошено про перевибори.

Прес-служба кампанії “Євронаступ”
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа