Самооборона Майдану блокуватиме урядовий квартал 18 лютого

Рада Всеукраїнського об’єднання “Майдан” напередодні обговорила план блокування урядового кварталу Самообороною Майдану 18 лютого. Про це заявив комендант Євромайдану Андрій Парубій, пише “Сегодня.uа“.

“На засіданні ми обговорювали план наступу на вівторок. Ми блокуватимемо урядовий квартал”, – сказав Парубій. Депутат згоден обговорювати деталі тільки з особами, які готові привести на акцію понад тисячу людей.

Відповідаючи на питання про ймовірність силового розгону Майдану, Парубій оцінив її у 50%.

Нагадаємо, що в неділю, 16 лютого, на Майдані відбудеться Народне віче, на якому обговорять “мирний наступ”. Згідно із законом про амністію, якщо до 17 лютого протестувальники не звільнять будівель органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, а також не розблокують вулиці Грушевського в Києві, закон буде нечинним. Рада Майдану заявила про можливість звільнення будівель і територій тільки після звільнення всіх активістів.

Учора повідомляли, що проти Самооборони Майдану прокуратура порушила кримінальну справу як проти “незаконного воєнізованого угруповання”.

джерело: http://tvi.ua/new/2014/02/14/samooborona_maydanu_blokuvatyme_uryadovyy_kvartal_18_lyutohohttp://tvi.ua/new/2014/02/14/samooborona_maydanu_blokuvatyme_uryadovyy_kvartal_18_lyutoho

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа