Сьогодні гаряча ніч в Автомайдані – затримано керівника київського Беркуту

Nelia Vterkovska

1. Володя Маралов був викрадений невідомими, але його випустили щоб він передав погрозу для Автомайдану від Захарченко. (відео буде пізніше). Нагадаю що вчора в нього стріляли і він чудом вцілів.
2. В аеропорту Жуляни автомайданівці затримали керівника київського Беркуту – Терещенко Андрія Генадійовича – везуть на Майдан до Парубія.
Так що розслаблятися нам рано

За останні дві доби у активіста Дорожнього контролю і Автомайдану Володимира Маралова двічі стріляли невідомі. Його автомобіль викрали, але через деякий час знайшли у проліску в Бориспольському районі. Автомобіль має численні простіли і вже не придатний до експлуатації. Сам Володя фізично не постраждав. Але вчора зловмисники погрожуючи зброєю вимагали передати послання Автомайдану: «если вы будете такие умные вас ждет то же что и твою машину» (машину вивезли в ліс і розстріляли). Також вимагали щоб у ЗМІ висвітлили, що при Захарченко такого не було (мовляв нам треба вибачитися перед Захарченко). Також погрожували його сім’ї словами «если будеш рыпаться твоя жена не успеет докормить младенца» ( У Володі 7 січня народився малюк)
Справу взяли під контроль правоохоронці і ведуть розслідування, але до якісної роботи їх потрібно підштовхувати
Сам Володя щира, порядна і безстрашна людина, за час революції в нього вже третій раз стріляють на дорозі.
Йому знищили другу машину, у нього двоє маленьких діток і у зв’язку з подіями, він не має можливість працювати на забезпечення своєї сім’ї. Він сам просити не буде, але в кого є можливість допомогти його сім’ї, ось номер карти ПриватБанка 5457 0822 3090 9652 Маралов В.В.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа