Сьогодні беркутівців, які розстрілювали “Небесну сотню”, можуть звільнити

Група Євромайдан СОС

УВАГА! УВАГА! УВАГА ! ДРУЗІ!
Сьогодні можуть бути звільнені два беркутівці, Аброськін П. та Зінченко С.,яких підозрюють у розстрілі 39 майданівців 20 лютого 2014 року. Щойно стало відомо, що сьогодні буде ще одне судове засідання в Апеляційному суді по зміні запобіжного заходу Сергія Зінченка.

Тобто, сьогодні , 29 вересня 2014р., буде два судових засідання в Апеляційному Суді м. Києва, що по вул. Солом’янській, 2А.

Об 16.00 в Апеляційному Суді м.Києва, суддя Рибак І.О. судове засідання по зміні запобіжного заходу працівнику спецпідрозділу “Беркут” Павлу Аброськіну,

Об 16.15 в Апеляційному Суді м.Києва, суддя Бець О.В.. судове засідання по зміні запобіжного заходу працівнику спецпідрозділу “Беркут” Сергію Зінченку.
Апеляцію подали адвокати підозрюваних П. Аброськіна та С.Зінченка.

Враховуючи, що командир “Беркуту” Дмитро Садовник знаходиться на волі, то є всі підстави вважати, що його підлеглі, які виконували його ж незаконні накази, можуть бути сьогодні звільнені.

Нагадуємо, що Печерський суд залишив під вартою двох беркутівців: Зінченка С. та Аброськіна П. 18 вересня 2014р., задовольнивши клопотання Генеральної прокуратури про продовження тримання під вартою і відпустив на волю командира “Беркуту” Дмитра Садовника 19 вересня 2014 року, який по сьогоднішній день нібито перебуває у лікарні і не явився в суд.

Тому, просимо всіх, хто має можливість долучитись до участі у вищезазначених судових засіданнях!!!

ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАС!!!!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа