Рух Опору Капітуляції: Бабин Яр – проміжна перемога

rok4Завдяки громадському тиску і контролю Київська міська рада перенесла розгляд питання щодо російського проекту меморіалізації Бабиного Яру на 18 лютого.

Рух Опору Капітуляції дякує за тверду публічну українську позицію фракції Європейська Солідарність та окремим депутатам фракції Голос. Звертаємося до керівництва фракцій

Голос

,

УДАР Віталія Кличка

, Єдність Олександра Омельченка,

Батьківщина

,

Слуга Народу

з вимогою висловити своє офіційне ставлення до голосування.

Ми пильно стежимо за ситуацією і застерігаємо депутатів від відверто антиукраїнського вчинку під кураторством Єрмака. Проект російських мільярдерів Фрідмана, Хана і Фукса в першу чергу спотворює національну історію України 1940-х років, нав’язує світові чергову пропагандистську брехню про «жахливий антисемітизм» України.
Співзасновником благодійної організації “Фонд пам’яті “Бабин Яр”, якому хочуть передати земельну ділянку для реалізації російського проекту меморіалу, є Вадим Рабінович, керівник партії “Опозиційна платформа — За життя”.
Кожен із депутатів повинен усвідомити, що віддати голос за рішення за російський проект Меморіалу – це піти проти української та єврейської історичної пам’яті.
Допоможіть нам вплинути на прийняття рішення:
1. Надсилайте на електронні адреси керівників фракцій звернення українських євреїв з поясненням ситуації навколо меморіалу в Бабиному Яру.
Текст звернення: http://bit.ly/zver21
2. Електронні адреси:
Голос — Маленко Григорій: [email protected]
УДАР Віталія Кличка — Dmitriy Belotserkovets: [email protected]
Єдність Олександра Омельченка — [email protected]
Батьківщина — Москаль Денис: [email protected]
Слуга Народу — Вітренко Андрій: [email protected]
Рух Опору Капітуляції дякує всім свідомим депутатам і уважно стежитиме за ситуацією щодо імплементування російського проекту. Список негідників, що віддадуть свій схвальний голос, буде оприлюднено і кожен з них відчує всю силу громадського осуду.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа