Розстріл мобільної групи під Щастям замовили українські організатори наркотрафіку з “ЛНР”

Щодо історії з розстрілом мобільної групи під Щастям

Мережа групи Інформаційний Спротив, працюючи в окупованих районах Донбасу, досить давно отримує інформацію про функціонування наркотрафіку з Афганістану через через Росію і Україну до Європи. Один з трьох шляхів переправлення наркотиків (можливо, їх більше – ми оперуємо тією інформацією, якою володіємо) лежить через Ростов-на-Дону (РФ) і територію, контрольовану «ЛНР», на територію, контрольовану Україною (через н.п. Щастя).

Зрозуміло, що останній маршрут не може функціонувати без участі деяких представників українських силовиків, включаючи високих чиновників, що мають відношення до АТО. Розстріл зведеної мобільної групи українських силовиків 2 вересня 2015 г якраз і був організований цими людьми.

За оперативними даними групи ІС, нинішня інформаційна спецоперація проти представників українських військової прокуратури, які в своєму розслідуванні впритул підійшли до організаторів цього розстрілу (а значить, і до організаторів наркотрафіку з української сторони), координується спецгрупою «по інформаційно-психологічних операціях» «МГБ ЛНР », створеної за участю та під керівництвом російських фахівців ще наприкінці 2014 року. Масштаб цієї операції ІПСОА на території, контрольованій Україні, свідчить про серйозні можливості спецслужб РФ на території нашої країни. Звичайно ж, виключно «завдяки» наявності агентів впливу, корумпованості деяких українських чиновників, і їх участі »у спільному« бізнесі ».

Dmitry Tymchuk
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа