Розгляд Закону про вибори наступного тижня – ольгінський фейк

Про те, що інформація про розгляд Закону про вибори на окупованих територіях на наступному тижні – фейкова, заявив в ефірі телеканалу NewsOne народний депутат Борислав Розенблат.

«Ніякий закон про вибори на окупованих територіях не буде розглядатися на наступному тижні.  Це фейкова інформація. На сьогодні є умови, без виконання яких ми не можемо і думати про вибори на цих територіях. А саме, відновлення кордонів нашої держави, відновлення діяльності наших політичних сил на окупованих територіях, виведення російських солдат з нашої території, панування українських законів на території Донбасу», – наголосив парламентар.

«Хочу зауважити, що закон про вибори готується, але не тільки на Донбасі, а по всій Україні. Це буде законодавча ініціатива, яка стане виборчим кодексом України. Цей документ не може змінюватися під кожні вибори, а має бути написаний раз і назавжди», – наголосив політик.

«Я думаю, це буде п’ять – шість законів, які потім об’єднають в один документ. І ми матимемо виборчий кодекс, а не простий закон», – додав народний депутат.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23]); Wed, 22 Jun 2016 13:41:55 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа