Росіянин вивів з України близько 16 мільйонів доларів

А взяли його на сумі в сто раз меншій. Це гучне затримання відбулося 7 серпня. Співробітники Служби безпеки Одеси затримали росіянина, який виводив з України мільйони на рахунки фінансових установ Росії.

2 Кошти, вилучені у затриманого

Затриманий щомісяця виводив до двох мільйонів доларів, і за весь час, поки злочинець «працював» на території нашої країни, йому вдалося перевести в Росію близько 16 мільйонів доларів.

Шахрая, який організував велику злочинну схему вимивання грошей, співробітники СБУ затримали в той момент, коли він спробував вивезти близько 120 тисяч доларів готівкою. Крім того, в прес-службі відомства наголосили, що у затриманого було вилучено платіжна документація, яка підтверджує фіктивні фінансові операції, відбитки та реквізити іноземних офшорних компаній і фінансових установ, оргтехніка.

Зараз співробітники Служби безпеки продовжують слідчі заходи, затриманий перебуває під арештом. Незабаром правоохоронці пред’являть йому звинувачення.

Фото затриманого сучасного Остапа Бендера російського розливу опублікувало російське видання Life. Також в СБУ показали кошти, знайдені у затриманого.

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа