Росія здулась під Дебальцевим

– Правда така, що росіяни серйозно облажались. На переговорах у Мінську вони хотіли кричати про котел в Дебальцеве. Але котла не вийшло і довелося кричати про “ми захопили територію і дійдемо до Львова”.

Правда така, що котел в Дебальцеве – вигадка російської пропаганди – став скотомогильником для російських солдатів і найманців. Всього за один тиждень вся міць російської армії здулася на цьому напрямку.

Правда така, що Москва доведена боями в районі Дебальцево до відчаю і кидає в Україну строковиків – помирати худобою уздовж українських доріг.

Вони – це РХО. Адже офіцери так не вмирають – без шевронів, без відзнак і приналежності до країни, ніким не визнані. РХО – це российские хирургические отходы.

127-600x450

Все буде добре.

Але тільки для України.

Peter Shuklinov

Після написаного

Ми часто пишемо про героїзм наших воїнів на фронті, про самопожертву волонтерів. Рідше згадуємо яку надзвичайно важливу роль у жорстокій не тільки військовій, а й інформаційній війні, яку веде проти України Кремль і Путін, відіграють українські журналісти, особливо ті, які на передовій. Особливо ті, які разом з українськими воїнами і волонтерами проходять всі випробування війни. Серед багатьох журналістів з передової мені пощастило бути знайомим з Peter Shuklinov, справжнім загартованим бійцем українського інформаційного фронту. Кілька разів ми разом були під обстрілами «Градами», на моїх очах він не просто допомагав словами підтримки хлопцям на передовій, а й привозив волонтерську допомогу прямо у фронтові частини, передаючи її безпосередньо нашим воїнам.
Сьогодні у Петра Шуклінова День Народження.

Вітаю тебе, друже!
СИЛИ, УДАЧІ, ПЕРЕМОГИ!

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа