росія завдала ракетного удару по Куп’янську-Вузловому

Куп'янськ-ВузловийФото: Telegram/Олег Синєгубов

Минулої доби, 19 жовтня, російська армія обстрілювала три райони Харківської області. Селище Куп’янськ-Вузловий вночі зазнало ракетного удару.

Про це повідомив голова Харківської обладміністрації Олег Синєгубов.

«Близько опівночі ворог завдав ракетного удару по селищу Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району. Зафіксовано влучання в землю. Пошкоджені навколишні крамниці, поранених немає», — йдеться в дописі в його Telegram-каналі.

Минулої доби під обстрілами були громади Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів

У Вовчанську пошкоджені будинок дитячої та юнацької творчості та чотири житлові будинки. Зазнали поранень двоє чоловіків.

У селі Підлиман Ізюмського району ракета поцілила у приватне подвір’я, понівечені сарай і дах будинку.

Село Піски-Радьківські російські армійці обстріляли з РСЗВ «Ураган»: пошкоджені два приватні будинки та господарчі споруди.

photo_2023-10-20_08-09-09Фото: ГУ ДСНС у Харківській області

За добу від обстрілів сталася одна пожежа, повідомили в Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Внаслідок артилерійського удару у Вовчанську сталося займання на приватному подвір’ї. Полум’я охопило 350 кв. м: горіли гараж, дві господарчі будівлі та автомобіль. Пожежу майже три години гасили дві бригади вогнеборців.

У Харкові 42-річний чоловік підірвався на вибухівці. За попередніми даними, він збирав металобрухт на вул. Матросова і наступив на невідомий предмет. Пораненого шпиталізували з травмами ноги та обличчя.

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа