росія відмовляється визнавати загиблими 27 членів екіпажу крейсера “москва”

FVmhft_XwAE94kK

Чиновники та спецслужби продовжують змушувати родини російські моряків приховувати інформацію про своїх загиблих на “москві” родичів.27 членів екіпажу серед яких 19 строковиків до тепер вважаються зниклими безвісті. В Севастополі офіційно поховали лише мічмана Вахрушева.
▫️Командир крейсера капітан першого рангу Купрін, який порушуючи статут одним з перших покинув корабель, пояснює свій вчинок намаганням врятувати саме строковиків. Ніби то він отримав такий наказ після вибухів на кораблі.
▫️Родичів загиблих моряків відмовляються приймати як у командуванні вмф рф та командуванні чорноморського флоту, так і в органах влади та соціального забезпечення. Їх спрямовують до групи психологів, медиків та юристів яка була спеціально створена для приховування інформації про загиблих та зниклих безвісті окупантів-строковиків.
▫️Дізнавшись про бажання родичів оприлюднити інформацію про загиблих у ЗМІ до них додому та за місцем роботи приходять співробітники фсб та проводять “розяснювальну роботу” з погрозами про кримінальну відповідальність за розголошення державної таємниці.
▫️Соціальна напруга серед родичів росіян, що загинули на крейсері “москва”, продовжує зростати.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа