Росія “докинула” ще 50 шт. бронетехніки в цю війну

1 hr · Edited ·
Сьогодні рано вранці, 31.07.14 через Суходільськ пройшла велика колона бронетехніки (близько 50ти одиниць (це без перебільшень)). Як кажуть наші місцеві джерела: “Такого ще не було жодного разу, проходили колони і раніше, але набагато меншим числом”.

Судячи з цього, можна вже говорити, що РФ без оголошення війни ввела свої війська в Україну. У своїх попередніх зведеннях ми попереджали про термінову необхідність перекривати кордон Краснодонського району та прилеглих селищ. Це повинно проводиться не тільки в районі кпп.Ізваріно, де можуть перебувати представники # ОБСЄ, а й у селищах # Пархоменко, # Поповка і особливо в п. # Північний.

Потрібно не тільки відвоювати контроль за трасою через сел. Новосвітлівка і Новоганнівка (перед Луганськом), але і надійно закріпитися в цій точці. Простий блокпост ВСУ / НГ не допоможе проти таких великих колон. Це вже давно не АТО, а неоголошена війна.

Місцеві жителі висловлюють здивування і різко критикують силову верхівку. Для більшого розуміння ситуації наведемо пряму мову одного з місцевих жителів, які щодня спостерігають потоки техніки з # РФ:

“Таке враження, що верхівка силовиків зацікавлена в затяжний бійні, якщо третій місяць не прагне перекрити це джерело (прим. – # Суходольськ, Північний, Попівка, Пархоменко) щодееееееенного проходу техніки з Росії! Це невичерпний потік підкріплення терористам! Як достукатися , докричатися до верхів ?! за телефонами, викладеними на їх сайтах не подзвониш – прослуховуються. Люди пишуть, попереджають, а реакції міністрів – “нуль” і президенту, ймовірно, не доповідають про такі промахи, за своє крісло тремтять, а хлопці гинуть! а потім знову будуть дивуватися звідки проходять танки, БТРи, гради, АКАЦІЇ і машини зі снарядами і найманцями?! … “.

Відразу підкреслимо, що це далеко не єдине повідомлення про проходження сьогодні техніки саме в 50 одиниць в даному районі. Більш того, є інформація, що дана колона готується до атаки на сили # АТО …

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа