Російські спецслужби збираються прибрати в Криму деяких поплічників окупаційної влади

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«З окупованого Криму надходить інформація про те, що нібито розробляються плани спецслужб Росії з фізичного усунення деяких видних кримських поплічників окупаційної влади», – сказав Рефат Чубаров.

Він зазначив, що серед намічених жертв вказуються віце-спікер кримського парламенту Ремзі Ільясов і так званий «віце-прем’єр» Криму Михайло Шеремет.

«У випадку з Ремзі Ільясовим, згідно інформації, в якості причини вказується необхідність «відкрити дорогу» більш запопадливому і більше цинічному молодому колаборанту з числа кримських татар … У випадку ж з Михайлом Шереметом вирішуються одночасно, мовляв, два завдання: ліквідується ключовий учасник, співвиконавець і очевидець всіх злочинів, скоєних спецпідрозділами РФ у взаємодії з кримською «самообороною»  в перші тижні окупації Росією Криму (тут і вбивство Решата Аметова); забирають одного з найбільш обізнаних і відданих Аксьонову подільників», – сказав Чубаров.

Він зазначив, що підготовка та реалізація зазначених планів, за наявною інформацією, буде обставлена ​​в кращих традиціях КГБ – ФСБ, коли всі сліди спецоперації повинні привести до абсолютно непричетних людей, але відомими своїм неприйняттям окупації Криму.

«Бонусом спецоперації з’явиться вплетення в окупаційну міфологію двох жертовних імен – кримського татарина та росіянина – нібито полеглих від рук наймитів «хунти», – зазначив Чубаров.

Він також підкреслив, що публікація цієї інформації викличе суперечливі оцінки, однак зазначені в ній особи зможуть вжити заходів особистої безпеки, «щоб уникнути приготованої їм долі жертовних баранів».

«Відповідно, буде зірваний план по здійсненню масштабної провокації в Криму, в яку можуть бути кинуті десятки ні в чому непричетних людей», – підкреслив голова Меджлісу.

Received: from 78.111.186.100 (SquirrelMail authenticated user [email protected]) by webmail.uh.ua with HTTP; Tue, 10 Nov 2015 13:25:21 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа