Російська влада нищить сир, а українська – пиво “Кумпель”

Про тимчасове призупинення виробництва пива “Кумпель”

kumpel-beer21

У зв’язку з резонансом, який викликало повідомлення у мережі Facebook про призупинення продажу пива “Кумпель” у крамницях “Під Кумпелем”, компанія Кумпель Груп вважає за потрібне повідомити і роз’яснити кілька речей.

По-перше, відсьогодні продаж пива “Кумпель” призупинено не лише у Крамницях, але також у Ресторації Бачевських та Голодному Миколі.

По-друге, поки що ми забезпечуємо залишками власного пива ресторани “Кумпель”, однак і там припинення його продажу – лише справа часу.

По-третє, проблема з ліцензією на пивоваріння, з якою зіткнулася наша компанія – не в самому законі про пиво і не в небажанні платити за неї 500 тисяч гривень. Це – боляча втрата для нас, але не смертельна. Проблема в свавільному трактуванні закону чиновниками.
Ми готові були виробляти ліцензію відповідно до нового закону. Знайшли гроші, підготували всі документи, яких для отримання ліцензії вимагає закон. Однак чиновники, всупереч закону, вимагають оформлення набагато більшої кількості документів. Деякі з них отримати проблемно: законним шляхом на це може піти до двох місців часу. Якби представники фіскальних органів поводилися відповідно до закону, жодних проблем із виробництвом пива у наших пивоварів не було б.
Така от дерегуляція і підтримка малого й середнього бізнесу.

По-четверте, ми дуже вдячні всім, хто протягом останньої доби висловлював нам підтримку. Ми вражені тим, скільки в Україні людей, які не обов’язково люблять пиво “Кумпель”, але розуміють важливість для регіону знакових брендів і потребу в дерегуляції малого бізнесу краще за представників державних органів.
З вашою підтримкою, переконані, ми зможемо домогтися від держави справедливості і забезпечення законних прав.
Адже українці гідні того, аби споживати якісні продукти, а не те, що нав’яже їм агресивний маркетинг чи державний регулятор.

Джерело: http://kumpelgroup.com/savebeer/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа