Російська агентура обіцяє заблокувати Чорногорію

273439220_1270581463422772_7675326422166412903_n

Лідери “Демократичного фронту” (DF) Андрія Мандич і Мілан Кнежевич заявили, що організують масові протести під сербськими триколорами та заблокують дороги і “всю Чорногорію”, якщо “буде зраджена виборча воля громадян”.
Зрадою волі виборців представники просербської та проросійської сили вважають спробу створення нової коаліції за участі партій національних менших при підтримці колишньої правлячої Демократичної партії соціалістів (DPS) Міло Джукановича.
У разі досягення домовленості з DPS, “Демократичний фронт” почне рішучі протести, зокрема, перекриє дороги, заявили політики.
«Ми надішлемо таке повідомлення, що заблокуємо всю Чорногорію, – сказав Мандич.
“Ми не будемо ховатися за шинами та петардами. Ми будемо разом з нашим народом і вестимемо його. Ми не заборонимо нашим людям приходити з триколорами і ставати під ними та іншими прапорами, якими пишається Чорногорія. Ми твердо залишаємося зі своїм народом і виборчими принципами», – сказав Кнежевич.
Як відомо, 4 лютого парламент Чорногорії відправив у відставку уряд країни на чолі із лідером просербського блока “За майбутнє Чорногорії” Здравко Кривокапичем. Наразі тривають консультації щодо створення нової урядової більшості.
Андрія Мандич та Мілан Кнежевич, разом із агентами російських спецслужб, є фігурантами справи про спробу державного перевороту в Черногорії у 2016-му році.

Балканський оглядач

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа