Російський спецназ під Торезом

Borislav Bereza added 3 new photos.

“Поребрик” знищений.

6 липня 2014 годя в Москві, без зайвих церемоній, ховали бійців 45-го полку спецназу ВДВ, які в одночасся загинули начебто за невідомих обставин. Враховуючи той факт, що на території Росії в ті дні не проводилися спецоперації за участю спецназу і не повідомлялося про жертви серед особового складу ЗС РФ, відповідь напрошується сама собою.

За словами джерела в штабі АТО саме цей підрозділ був кістяком загонів Гиркин і Безлер під час проведення спецоперацій по захопленню адмінбудівель у Слов’янську і Краматорську.

“45 полк спеціального призначення ПДВ Російської Федерації – еліта спецназу Росії. Полк вже позбувся багатьох добре підготовлених своїх бійців. Керівництво Міністерства оборони, Генерального Штабу Збройних сил Російської Федерації всіляко приховує причетність російських військовослужбовців, у тому числі і зазначеного вище полку, до останніх подій на Донбасі. Тому тіла військовослужбовців таємно вивозяться з території України і без повідомлення родичів “складуються” у вже й так переповнених моргах населених пунктів Ростовської області “, – сказано в повідомленні прес-центру АТО

Незважаючи на те, що офіційні російські особи не визнають участь рашистских військ в агресивних діях проти України, рейсові рефрижератори продовжують регулярно відправлятися з вантажем 200 до Росії.

http://uapress.info/uk/news/show/30307
https://www.facebook.com/ato.news/posts/837707502906724
http://freejournal.biz/article4681/index.html

Borislav Bereza's photo.
Borislav Bereza's photo.
Borislav Bereza's photo.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа