Рівненщина попрощалася з чотирма Героями

На Рівненщині востаннє зустріли чотирьох захисників: Андрія Журбу, Андрія Нідзельського, Юрія Алаліна та Руслана Грицая.
🕯️Андрій Журба проживав у Вараші та до повномасштабного вторгнення працював у ЦРЗС Рівненської АЕС. У січні 2023 року чоловік підписав контракт та добровільно вступив до лав ЗСУ. Служив водієм-сапером інженерно-саперного відділення. На жаль, 26 квітня боєць помер.
🕯️Андрій Нідзельський мешкав у селі Городець Сарненської громади. У вересні 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив у 55-му батальйоні, який прикомандирували до 63-ої бригади. На жаль, під час проходження служби стан здоровʼя військовослужбовця погіршився і 26 квітня, у лікарні, серце воїна зупинилося.
🕯️Юрій Алалін, 1971 року народження, проживав у селі Горбаків Рівненського району. Загинув Герой 30 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.
🕯️Руслан Грицай, 1976 року народження, родом із села Городище Рівненського району. Працював у Рівненському міському відділку поліції на оперативних і керівних посадах карного розшуку. Згодом брав участь в АТО. Опісля працював на посаді начальника Вараського міського відділу поліції. У березні 2022 року добровольцем вступив до лав ЗСУ. Помер захисник 30 квітня 2024 року.
Співчуття близьким та рідним. Вічна пам’ять та шана Героям🇺🇦

Рівненська обласна державна адміністрація 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа