Рівненщина попрощалась із чотирма Героями

На Рівненщині попрощались із захисниками – Віктором Пилипчуком з Гощанської громади, Денисом Сверіпою з Бугринської, Сергієм Бартошем з Сарненської громади, Олегом Климчуком з Тараканівської.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100
🕯 Гощанська громада провела в останню путь Віктора Пилипчука. Чоловік проживав у селі Люцинів. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони рідної країни. На жаль, загинув 8 вересня в Луганській області. Йому назавжди залишиться 31.
🕯 Бугринська громада прощалася із захисником Денисом Сверіпою. Чоловік проживав у селі Башине. Після початку великої війни був призваний на військову службу і з честю захищав українські землі на Донецькому напрямку. На жаль, загинув 20 вересня від отриманих у бою травм.
🕯 У жалобі – Сарненщина. Тут провели в останню дорогу Сергія Бартоша. Чоловік був мешканцем міста Сарни. У червні 2024 року став на захист кордонів нашої держави. На жаль, 21 вересня під час бойових дій на Донеччині Сергій загинув.
🕯 У Тараканівській громаді попрощались із захисником Олегом Климчуком. Чоловік проживав у селі Клюки. Був мобілізований у жовтні 2022 року. Життя воїна обірвалося 21 вересня на Донеччині в результаті артилерійського обстрілу з боку противника. 26 вересня Олегу мало б виповнитися 27 років.
Щирі співчуття рідним і близьким.
🇺🇦 Вічна та світла памʼять воїнам!

Рівненська обласна державна адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа