Рівненський Автомайдан просить Авакова звільнити корупціонера з керівної посади в ДАІ

Міністру внутрішніх справ України

Авакову Арсену Борисовичу


Громадської організації

«Автомайдан Рівне»

Шановний Арсене Борисовичу.

Ваша ініціатива призначати на керівні посади осіб після проведення публічного конкурсу та громадського обговорення є вкрай актуальною та правильною. В той же час, звертаємо Вашу увагу на те, що начальником Державтоінспекції в Рівненській області залишається людина, що дискредитувала себе співпрацею з режимом Януковича. Мова йде про Семенюка Олександра Миколайовича, який обіймав керівні посади в правоохоронних органах за попередньої влади, а також був задіяний в численних корупційних схемах.

До кола комерційних інтересів пана Семенюка входять пасажирські перевезення у Рівному, які він контролює зловживаючи службовим становищем.

Особливо негативною характеристикою для пана Семенюка є те, що в напружений період загрози зовнішнього вторгнення він покинув виконання своїх обов’язків та пішов у відпустку. Такі дії характеризують його, як недієздатного керівника, що боїться приймати важливі рішення у відповідальний момент.

Ще раз звертаємо Вашу увагу на те, що ми готові діяти активно, аби не допустити корупціонера до керівництва Державтоінспекцією, але не вдаємося до цих дій, аби не спровокувати інформаційних приводів для ворожих ЗМІ.

Попри Ваше твердження про те, що керівна ланка правоохоронних органів буде змінена на незаплямованих, професійних міліціонерів, на Рівненщині цього не відбувається. Перебування Олександра Семенюка на посаді свідчить про небажання чи неможливість очистити правоохоронні органи від корумпованих осіб. Звертаємося до Вас з проханням взяти до уваги викладені факти та відсторонити Семенюка Олександра Миколайовича від займаної посади і провести по даній особі службову перевірку.

«Автомайдан Рівне» не лобіює інтересів жодного з кандидатів на посаду. Основною нашою вимогою є докорінна зміна системи. Людина, що обіймала керівну посаду за часів правління Януковича, була головною корупційною ланкою в Рівненській області, не може цього забезпечити. Тому вимагаємо усунути Семенюка Олександра Миколайовича з посади Начальника ВДАІ УМВС України в Рівненській області.

Голова організації Юрій Мордвинник

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа