Рекомендації щодо вибору коштовних прикрас

Без прикрас неможливо уявити жодну жінку. З їхньою допомогою можливо розкрити та підкреслити образ. Купуючи ювелірні вироби ви нічого не втрачаєте, а навпаки отримуєте річ, котра з часом буде мати вищу вартість. Якщо прикраса набридла або має пошкодження, то його можливо продати в спеціалізованих установах, де проводять викуп брендових виробів.

На даний час асортимент прикрас дуже різноманітний, щоб не розгубитися при виборі керуйтеся основними правилами, вони допоможуть виглядати естетично. Пам’ятайте, що одягати на себе велику кількість прикрас не потрібно, це буде виглядати вульгарно. Наприклад, якщо ви вирішили одягнути об’ємний перстень, то нехай він буде один, не поєднуйте його з іншими кільцями. Ювелірні вироби повинні гармонійно поєднуватися між собою за стилем та кольором. Також варто знати, що золото та срібло краще носити окремо.

Декор прикрас, це окрема тема, так як дорогоцінні та напівкоштовні камені разом виглядают не естетично. Найкоштовніший камінь –  це діамант, прикраси з ним, м а ють неперевершений вигляд, та додають розкоші власнику. Вкладаючи кошти в дорогоцінні прикраси, не варто хвилюватися, адже за потреби ви можете продати діаманти, вони завжди користуються популярністю. Різнокольорові камені можна поєднувати між собою, але якщо вони мають оправу одним і тим же металом.

Прикраси мають бути підібрані між собою ідеально та довершувати ваше вбрання. Навіть колір одягу впливає на вибір ювелірні виробів. Якщо одяг яскравого кольору, то разом з ним гармонійно буде  виглядати біле золото і платина з незабарвленним камінням. Кольорові камені гарно поєднуються з теплими відтінками. На світські заходи під класичні плаття, дизайнери радять одягати масивні браслети, довгі сережки. Якщо наряд феєричний, яскравий, тоді прикраси краще обрати прості: тоненьке кільце, браслет, ланцюжок з підвіскою. Вибираючи ювелірні вироби потрібно враховувати вік. Дівчатам можливо носити яскраві та прості прикраси, жінкам доречно буде обрати невеликі вироби прикрашені коштовним камінням. Дамам більш поважного віку підійдуть масивні прикраси з великим камінням.

Саме найголовніше при виборі, це враховувати свій смак, настрій та побажання, тоді коштовні вироби будуть приносити вам задоволення. Купувати їх слід в спеціалізованих магазинах та перевірених виробників. Якісні прикраси тривалий час зберігають першочерговий вигляд, не втрачають форму, а це дуже важливо, особливо якщо вони розраховані на кожний день. Купуючи ювелірні вироби, ви вкладаєте кошти в красу та майбутнє.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа