Рада ВО “Майдан” вважає, що влада чинить дії по провокуванню кривавих сутичок

3 січня 2014 року було здійснено бандитський напад на народного депутата, члена Президії Ради ВО “Майдан” Андрія Іллєнка та відомого правозахисника, адвоката Сидора Кізіна.

Десяток нападників очікували активістів неподалік ТВМ №4 Шевченківського райвідділу міліції, розташованого в центрі столиці, і напали на них буквально в ста метрах від відділку.

Про організований характер цього замаху і участь у ньому міліціонерів свідчить те, що лише слідчому Говінському, який напередодні викликав Андрія Іллєнка на допит, було відоме місце, а також час початку та завершення допиту. І лише випадкові перехожі зупинили це звіряче побиття, але аж ніяк не міліціянти з райвідділку, які були поряд.

Звістка про цей бандитський напад зібрала біля ТВМ №4 Шевченківського райвідділу міліції близько тисячі обурених людей, які скандували “Врадіївка”! Лише присутність народних депутатів, членів Ради ВО “Майдан” утримала  людей від втягування у вочевидь сплановану владою провокацію по штурму райвідділку міліції.

Цілком очевидно, що звірячі побиття активістів Євромайдану, крім залякування, є також свідомими провокаціями кримінальної влади, які переслідують своєю метою організацію кривавих сутичок з метою розгону Майдану і запровадження надзвичайного стану.

Рада ВО “Майдан” заявляє, що вся вина за можливі провокації лягає на силові структури влади та її кримінальних найманців.

Закликаємо чесних офіцерів і солдатів перешкоджати цим провокаціям! Не виконуйте злочинних наказів! Вам і Вашим сім’ям жити в цій країні, вільній від бандитів!

Пам’ятайте, що ви давали присягу не бандитам, а народу України!

Рада ВО “Майдан”, Received: Wed, 8 Jan 2014 07:30:54 -0800 (PST

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа