псковський «чмобік» установив неймовірний рекорд швидкості потрапляння в полон

chmobik-rekordsmen

Українські воїни взяли в полон окупанта, який установив рекорд — від прибуття мобілізованого із псковської області рф до потрапляння в полон пройшло лише півтори години.

Про рекордну швидкість 27-річний окупант «похвалився» в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Карпенку, відео якого опублікував його колега Володимир Золкін, що «спеціалізується» на історіях про полонених загарбників.

На відео — окупант роман олександрович димиденков, який народився 9 травня 1995 року та приїхав «звільняти» Україну з міста великі луки псковської області. До мобілізації «чмобік» працював на заводі.

Дмитро Карпенко зазначив: «Це рекордсмен із бойових дій. Найшвидший старт і найшвидше потрапляння в полон: від моменту, як його підготували, привезли на позицію — півтори години й полон».

На кадрах видно, що полонений «рекордсмен» із подряпинами на обличчі лежить на ліжку і не встає протягом усієї розмови з журналістом. Як пояснив сам димиденков, перед полоном він зазнав поранення — пересуватися може, але лікарі рекомендували йому постільний режим.

Джерело: armyinform

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа