Прикарпатець загинув в АТО від інфаркту

Під час проходження служби в зоні бойових дій загинув мешканець Прикарпаття – Петро Васильович Ковалишин.

Чоловік мешкав у селі Бовшів, Галицького району. Боєць, 1965 року народження, був призваний на службу 19 лютого 2015 року, на підставі Указу Президента України від 14.01.2015р. №15/2015 «Про проведення часткової мобілізації» в Збройні сили України. Перед цим, він сам прийшов до військкомату, 21 листопада. Служив у 59 окремій мотопіхотній бригаді Збройних сил України. В АТО Петро Васильович був кухарем. Боєць помер 26 березня, у лікарні у Сєвєродонецьку, від інфаркту, повідомляє Франик.

Петра Ковалишина повинні були привезти сьогодні, 29 березня у рідне село, проте волонтери повідомили родичам, що на Прикарпатті будуть тільки завтра. Отож похорон відбудеться завтра, 30 березня. О 9 годині ранку, біля каплички на початку села Бовшів бійця будуть зустрічати усі небайдужі, а похоронна церемонія запланована на 15:00, повідомляє Франик з посиланням на Станіставське ТБ.

“Волонтери виїхали сьогодні о 08:00 з Сєвєродонецька, а в Харкові тіло бійця зустрінуть бурштинські та франківські волонтери. Виїзд був запланований на вчора, але виникли певні проблеми із транспортом”, – розповідає голова Галицької РДА Ярослав Бартків.

У Петра Васильовича залишилася мама, дружина та дві дочки, які навчаються на другому курсі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. Зараз дівчатам 19 років.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа