Прийом заявок на конкурс BookForum Best Book Award завершено

bookforum-blue

100 видавництв подали близько 450 анкет і ці цифри були стабільними останні роки і ми радіємо, що пандемія на них не вплинула.

Цьогоріч номінанти змагаються за перемогу у десяти основних номінаціях: Класична українська література, Сучасна українська література, Іноземна література в українському перекладі, Література для дітей від 0 до 6, Література для дітей від 7 до 12, Література для підлітків і Young Adult, Non-fiction, Наукова література, Візуальна книга (зокрема арт-буки), Комікси та графічні романи.

Найбільш популярні номінації теж сталі – нон фікшн (107 видань) і сучукрліт (100 видань).

Цього року ми долучили до складу журі ще й одеситів. Тепер ми почуємо думки з усіх сторін України – Львова, Києва, Харкова і Одеси.

Номінантів на Премію можна побачити на нашому сайті.

Остаточний список буде оприлюднено 10 вересня.

Переможці Bookforum Best Book Award будуть оголошені під час Урочистого нагородження 17 вересня 2021 року в рамках фестивалю Bookforum. Церемонію можна буде переглянути онлайн. Минулорічних переможців можна переглянути тут .

28 BookForum відбудеться за підтримки Українського культурного фонду, Львівської міської ради та Львівської облдержадміністрації 15–19 вересня 2021 року.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа