При ВО «Майдан» створено Комісію з питань студентства та молоді

При ВО «Майдан» створено Комісію з питань студентства та молоді, яка поширила звернення, в якому закликає молодих українців максимально підтримати мирну акцію протесту.

Комісія наголошує, що саме зараз вирішується доля кожного, хто прагне мати гідне майбутнє в Україні, хто хоче мати по-європейськи якісну й доступну освіту, гарантоване перше робоче місце і можливості для самореалізації.

«Ми, молоді українці, були серед тих, хто розпочав протест за наше європейське майбутнє. Сьогодні – це загальнонаціональний рух, за демократичну, правову, соціальну Україну, в якій права людини є найвищою цінністю. Ми продовжуємо стояти на майданах за наше право обирати та бути вільними в своїй країні!

Де вчитися, куди піти працювати, яку країну будувати, який зовнішній курс обирати – все це сьогодні намагаються вирішити без нас, а в разі незгоди готові застосувати силу, як це зробили по відношенню до наших колег 30 листопада 2013 року», – йдеться у зверненні.

“Майдан зараз і є твій головний життєвий університет! І саме сьогодні ти особисто і всі твої друзі, колеги складаєте головний іспит – іспит за право самостійно творити історію твоєї країни”, – наголошують в Комісії.

Комісія закликає всі молодіжні рухи та організації долучатися до його діяльності, спільно планувати та реалізовувати в життя акції, які змусять політиків та чиновників, що перебувають при владі, виконати вимоги НО «Майдан», вимоги українського народу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа