Провідні українські інтелектуали побачили загрозу саморуйнації держави

27 квітня Ініціативна група «Першого грудня» виступить на прес-конференції з приводу нагальних загроз і викликів, які стоять перед Україною.

Прес-конференція

Ініціативної групи «Першого грудня»

27 квітня, 13:15

УкрІнформ (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16)

Інтелектуали оприлюднять своє звернення до українського суспільства під назвою «Збережімо державу від саморуйнації!», в якому вони  аналізують досягнення та помилки українських можновладців та громадянського суспільства за останні два роки; визначають найкритичніші загрози для країни та рекомендують першочергові кроки, потрібні для збереження держави та впровадження ефективних реформ. Акцент свого Звернення учасники Ініціативи спрямували на пошук найоптимальнішої політичної системи для України та оновлення політичних еліт.

У прес-конференції візьмуть участь учасники Ініціативної групи «Першого грудня»: В’ячеслав Брюховецький, кардинал Любомир Гузар, Євген Захаров, Мирослав Маринович, Володимир Панченко, Мирослав Попович і Вадим Скуратівський.

Нагадаємо, що створена у двадцяту річницю референдуму ініціативна група «Першого грудня», до якої ввійшли чільні представники національної інтелігенції: Вячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Євген Захаров, Мирослав Маринович, Володимир Панченко, Мирослав Попович, Вадим Скуратівський, Юрій Щербак, Ігор Юхновський, має на меті домогтися встановлення в країні нових правил та сприяти поширенню моральних цінностей.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа