Провід Світового Конґресу Українців зустрівся з Віце-прем’єр-міністром і Міністром культури України, Міністром фінансів України та Міністром освіти України

9 лютого 2015 р. Провід Світового Конґресу Українців (СКУ) на чолі з його Президентом Евгеном Чолієм зустрівся з Віце-прем’єр-міністром і Міністром культури України В’ячеславом Кириленком, Міністром фінансів України Наталією-Енн Яресько та Міністром освіти і науки України Сергієм Квітом.

У ході зустрічей було обговорено питання подальшої співпраці між СКУ і Україною в стратегічних питаннях, що пов’язані з Меморандумом про співпрацю між Світовим Конґресом Українців та Кабінетом Міністрів України, у тому числі й з конкретною допомогою західних держав Україні в умовах посилення російської агресії, гуманітарною підтримкою України з боку СКУ та відкриттям Представництва СКУ в Україні.

Провід СКУ також зустрівся з новопризначеним Послом Австралії в Україні Даґом Траппеттом, щоб обговорити сучасні події на Сході України та заохотити Австралію і далі підтримувати Україну в боротьбі проти відкритої агресії Російської Федерації.

До складу делегації СКУ також увійшли Генеральний секретар СКУ, Голова Союзу Українських Організацій в Австралії Стефан Романів, Заступник Президента СКУ Олена Кошарна, Директор Представництва СКУ в Україні Сергій Касянчук та Директор з гуманітарних ініціатив СКУ д-р Уляна Супрун.

Про зустріч Віце-прем’єр-міністра України з Проводом СКУ інформує Урядовий портал.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа