Провалення закону про РНБО – це “шах” Тимошенко Турчинову

Сьогодні ми мали досить суперечливе голосування за проект Закону України “Про внесення змін до Закону Украіни “Про Раду національної безпеки і оборони України” щодо вдосконалення координації і контролю у сфері національної есперимента і оборони” (Реєстраційний #1343)
Під час вивчення положень цього проекту закону на засіданні Комітету національної безпеки і оборони були проведені ретельні обговорення кожної поправки, яка вносилась до цього закону депутатами від Самопомочі та Батьківщини. Вони створили цілий перелік безглуздих поправок, обертаючи це в туман слів “за що стояв Майдан” і “Турчинов гарний, але прийде поганий і нам капець”. При цьому абсолютно не розуміючи важливість початку роботи РНБОУ в критичний для України час. Я ще раз наголошую, що тим, кому цікаво, може особисто вивчити цей проект і засвідчити, що жодна норма Конституції України не порушена. Є ганебна ситуація, коли кулуарно за допомогою інтриги пані Тимошенко створює пану Турчинову шахматну позицію “шах”.
По-друге, боляче було дивитися, коли в створенні ситуації, що наші військовослужбовці на війні ще на деякий час залишаються нескоординованими, рукоплескали представники опозиційного блоку, радикали та самопоміч.
Це наводить на невтішні висновки. Коаліція на межі розпаду. Всі торгуються замість того, аби працювати. Мовляв, мусите з нами рахуватися перед бюджетом. І за цими торгами не бачать проблем всіх тих, хто на передовій…
В Оппоблоку є всі підстави аплодувати стоячи.

Aндрей Tетерук

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа