Проти Руху опору капітуляції Дніпра і його координатора А.Денисенка розпочалися політичні репресії

Відкрито кримінальне провадження проти Координатора РОК Дніпра Андрія Денисенка, депутата ВР 8 скликання.

Андрію виписано підозру за ст. 345 ч.2, є клопотання про обрання запобіжного заходу – домашнього арешту. Інкримінують нібито побиття поліцейського під час акції в день приїзду в місто президента Володимира Зеленського. Саме в цей день було охороною президента за сприяння поліції було побито активістів РОК Дніпра, Аліні Новіковій зламано ребро.

Андрій Денисенко наводить відео, на якому чітко видно, що не він бив поліцейського, а саме його намагалася затримати поліція, штовхала, крутила руки.

https://www.facebook.com/andriy.denysenko.75/videos/3190178164399549/

https://www.facebook.com/andriy.denysenko.75/videos/3190178234399542/

https://www.facebook.com/andriy.denysenko.75/videos/3190329524384413/

«Мене не викликали офіційно, не надсилали повісток, не дзвонили і навіть не писали смс, просто гналися від проспекту Пушкіна до вулиці Гаванської на лівому березі.

Мені не дали скористатися моїм конституційним правом на захист, послугами адвоката і я прямо заявив, що це не слідчі дії, а злочинні.

Все відбувається у вихідні – для того, щоби закрити рота, не дати зібрати людей і нашвидкуруч провести суд про запобіжний, отримати ухвали на обшуки й вилучення.

Я свідомий того, що це – така собі в дусі лука-путін-яник-стайл відповідь Зевлади на мою опозиційну діяльність в лавах Руху Опору Капітуляції.

А також – спроба зробити винними самих же громадян в ситуації з ганебним побиттям охороною Зеленського дівчат у Дніпрі під час останнього його візиту.

Характерно, що перед цими свавільними діями поліції гавкнув з кубла і дав установку агентурі в органах на моє переслідування путінський холуй і друг голови облради Олійника Портнов», – відзначає Андрій.

Саме з Дніпра розпочався челендж #Зустрінь_реЗедента. 3 вересня челендж продовжиться в Полтаві. Закликаємо максимально долучатися, готувати акції в своїх містах й питати як за капітуляцію, так і за політичні репресії.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа